Filme Online 2016 Gratis Subtitrate in Română HD – Colecția ta de Filme Noi Alese

Alien 3 (1992) Online Subtitrat in Romana

ActiuneHorrorSFThriller

IMDB: /10 votes

Report error

Vizioneaza Alien 3 (1992) Online Subtitrat in Romana HD Gratis pe site.

E o lume care pare sa apartina trecutului indepartat la fel de mult ca si viitorul, o comunitate monastica formata din criminali violenti, drojdia societatii. In aceasta societate de proscrisi, o femeie reprezinta suma tuturor relelor: generatoare de scandal, o tentatie reprimata, un membru al altei specii – o straina (alien). E cineva de care trebuie sa te temi, nu sa-i dai crezare, mai ales cand spune o poveste ce pare fantezista despre un inamic de moarte, imposibil de oprit, exprimandu-si spaima cea mai adanca: precum ca povestea ar putea sa nu se sfarseasca.
Suntem in Fiorina 161, o planeta infestata de paduchi dintr-un sistem solar indepartat. Rafinarie subterana pentru minerale si dispozitiv de maxima securitate pentru munca corectionala, Fiorina „Furia” 161 este populata de o comunitate de puscariasicare au adoptat etica religiei si au ramas pe loc atunci cand dispozitivul a fost evacuat. In aceasta lume dominata de barbati, ofiterul Ripley (Sigourney Weaver) se prabuseste din cauza unei defectiuni a vehicolului care o transporta.
Dar Ripley a mai adus cu ea un oaspete nedorit pe planeta Fiorina 161, ai carei locuitori nu poseda tehnologii avansate si arme moderne pentru a se apara de atacurile reinnoite ale fiintelor numite Alien. Sigourney Weaver, de 3 ori nominalizata la Oscar, revine in „Alien 3” in rolul ofiterului Ripley, singura supravietuitoare de pe nava spatiala Nostromo, atacata si distrusa de o forta extraterestra mortala in „Alien”, si repurtand ulterior o victorie asupra Reginei Alien dupa o batalie disperata in cala cargoului militar Sulaco in „Aliens” Alaturi de Weaver avem de-a face cu o distributie de exceptie in fruntea careia se afla Charles S. Dutton, Charles Dance si Lance Henriksen.

Loading...
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading...

Alte Filme Online Subtitrate

Loading...