Filme Online 2016 Gratis Subtitrate in Română HD – Colecția ta de Filme Noi Alese

AVP: Alien vs. Predator (2004) Online Subtitrat in Romana

ActiuneAventuraHorrorSF

IMDB: /10 votes

Report error

Vizioneaza AVP: Alien vs. Predator (2004) Online Subtitrat in Romana HD Gratis pe site.

Un industrias miliardar, Charles Bishop Weyland, trimite o echipa internationala formata din arheologi, oameni de stiinta si experti in securitate, condusa de specialista in probleme de mediu Alexa Lex Woods, sa investigheze o misterioasa emanatie de caldura din inima inghetatei Antarctici. Aici, ei fac o descoperire si mai terifianta: doua rase de extraterestri se afla in razboi. Indiferent care din ele castiga, omenirea pierde.

Ceea ce se ascunde la 600 de metri sub gheata vesnica la inceput ii entuziasmeaza, apoi ii ingrozeste. Ei descopera o piramida in al carei stil se regasesc elemente ale culturilor aztece, egiptene si cambogiene. In interiorul piramidei gasesc un ansamblu organizat de sali al caror nivel tehnologic este atat de avansat, incat e evident ca este opera unor fiinte extraterestre, care isi exercita influenta de mii de ani asupra acelor locuri. Peretii straniului ansamblu arhitectonic isi schimba pe neasteptate configuratia, prinzandu-i ca intr-o capcana pe unii dintre membrii echipei.

In cele din urma, oribilul adevar iese la iveala: Predatorii tin captiva o Regina-Matca Alien care depune oua odata la 100 de ani. Abilitatile de razboinici ai tinerilor Predatori sunt testate prin intermediul luptei cu puii de Alien. Astfel, echipa trimisa in Antarctica asista la un incredibil ritual de trecere si la razboiul dintre Alieni si Predatori.

Loading...
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading...

Alte Filme Online Subtitrate

Loading...