Filme Online 2016 Gratis Subtitrate in Română HD – Colecția ta de Filme Noi Alese

Awake – Sub anestezie (2007) Film Online Subtitrat in Romana

CrimaThriller

IMDB: /10 votes

Report error

Vizioneaza Awake – Sub anestezie (2007) Film Online Subtitrat in Romana HD Gratis pe site.

Simptomele sunt chinuitoare: dureri ascuțite în spate și în părți, care se transmit în abdomen și în vintre; urinare dificilă și însoțită de sânge; febră și frisoane; grețuri și stări de vomă. Pacienții spun că se simt ca și cum ar fi fost înjunghiați în spate cu un cuțit.
În timp ce este tratat pentru aceste simptome – cauzate de un calcul renal – regizorului și scriitorului Joby Harold îi vine ideea thriller-ului despre durere și „conștiența anestezică”.
„Era cea mai dureroasă experiență pe care o puteam suporta. Mă durea îngrozitor cam șase ore, până în punctul în care mă plictiseam să mă doară. Mintea mea începeă să hoinărească și se întorcea pe vremea când eram copil.
M-am gândit la părinții mei, la soția mea și la lucrurile la care țineam, iar în mijlocul acestor lucruri, chiar în mijlocul lor, mi-a venit o idee și s-a aprins un beculeț.”
Ideea s-a materializat în filmul AWAKE / Sub anestezie, un thriller în care joacă Hayden Christensen, Jessica Alba, Terrence Howard și Lena Olin. Filmul este despre un tânăr bogat, care are o inimă bolnavă și o viață amoroasă complicată, care, la începutul transplantului salvator de inimă, experimentează fenomenul medical cunoscut sub numele de „conștiență anestezică”: deși paralizat de medicament, pacientul poate să vadă, să audă și, cel mai înfiorător, poate să simtă tot ce i se întâmplă.
„Cele mai multe thriller-uri psihologice sunt experimentate de public într-un mod pasiv”, spune Harod, care își face debutul regizoral odată cu filmul AWAKE / Sub anestezie. „Ideea acestuia este de a transporta publicul înăuntrul conștiinței bărbatului, în timp ce el are această experiență unică și, în același timp, înspăimântătoare.”

Loading...
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading...

Alte Filme Online Subtitrate

Loading...