Filme Online 2016 Gratis Subtitrate in Română HD – Colecția ta de Filme Noi Alese

Click – Zapând prin viață (2006) Film Online Subtitrat in Romana

ComedieFantezieFilme Oscar

IMDB: /10 votes

Report error

Vizioneaza Click – Zapând prin viață (2006) Film Online Subtitrat in Romana HD Gratis pe site.

Michael Newman (Adam Sandler) este căsătorit cu frumoasa Donna (Kate Beckinsale) și are cu ea doi copii extraordinari, Ben (Joseph Castanon) și Samantha (Tatum McCann). Dar el nu reușește să-i vadă des deoarece lucrează foarte mult la firma sa de arhitectură cu speranța deșartă că șeful lui nerecunoscător (David Hasselhoff) îi va recunoaște într-o zi contribuția neprețuită și îl va face partener.
Odată ce va ajunge pe un drum mai ușor, el va fi capabil să-și îndrepte atenția către soția și copiii săi. Cel puțin acesta este lucrul pe care el și-l spune lui însuși.
După ce a stat o noapte întreagă la serviciu, un Michael obosit devine frustrat deoarece nu-și poate da seama care dintre telecomenzi va porni televizorul. Michael pornește în căutarea unui dispozitiv universal, cu care să opereze tot echipamentul său electronic. Ajunge în camera din spate a magazinului Bed, Bath & Beyond, unde un angajat excentric, Morty (Christopher Walken) îi oferă un gadget experimental unicat și garantat că-i va schimba viața. Morty nu glumea. Curând Michael este stăpânul domeniului său, pornind fiecare aparat cu numai o apăsare de buton.

Dar dispozitivul are mai multe funcții uimitoare. În mod ciudat poate înăbuși lătratul lui Sundance, câinele familiei – și chiar și mai uimitor, poate să ruleze pe repede înainte o ceartă supărătoare cu soția lui.

Loading...
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading...

Alte Filme Online Subtitrate

Loading...