Filme Online 2016 Gratis Subtitrate in Română HD – Colecția ta de Filme Noi Alese

El espinazo del diablo – Spectrul razbunarii (2001) Film Online Subtitrat in Romana

CrimaDramaFantezieMister

IMDB: /10 votes

Report error

Vizioneaza El espinazo del diablo – Spectrul razbunarii (2001) Film Online Subtitrat in Romana HD Gratis pe site.

Ce este o stafie? O emotie, un moment de spaima teribila condamnat sa se repete la nesfarsit? O clipa de durere poate? Un mort pe care se intampla sa il vezi viu. Un sentiment suspendat in timp… ca o fotografie neclara… ca o insecta prinsa in chihlimbar.
Acestea sunt cuvintele cu care incepe Spectrul razbunarii, o poveste cu stafii care se petrece in timpul razboiului civil in Spania, intr-un orfelinat numit Santa Lucia care adaposteste copiii republicanilor din rezistenta si ai politicienilor de stanga. Orfelinatul se afla intr-o regiune pustie, intr-un peisaj dezolant, iar bomba care a cazut fara sa explodeze in curte le reaminteste tuturor ca moartea si distrugerea pot irupe in orice clipa, fara avertisment.
Povestea este vazuta prin ochii unui baietel de 11 ani, Carlos (Fernando Tielve), care ajunge la Santa Lucia dupa moartea tatalui sau. Directoarea orfelinatului e Carmen (Marisa Paredes), o simpatizanta de stanga, si este ajutata de un profesor in varsta, Dr.Casares (Federico Luppi) si de Alma (Berta Ojea), o alta profesoara. Figura cea mai turbulenta este tanarul ingrijitor Jacinto (Eduardo Noriega), care crescuse si el in orfelinat si ramasese in continuare acolo ca sa afle unde ascunsese Carmen aurul cu care ii ajuta pe revolutionari. Jacinto este dur, manipulant si plin de ura fata de fostii lui profesori. Pentru Carlos insa, nu el este cea mai de temut prezenta din orfelinat, ci o stafie care bantuie noaptea pe culoare vrand sa transmita celor vii un avertisment. Un baiat fusese ucis in noaptea in care bomba neexplodata a cazut in curtea orfelinatului si spectrul lui desfigurat pluteste in aer, ingrozindu-i pe baieti. Ca nou-venit Carlos trebuie sa castige respectul celorlalti si intr-o noapte se expune de buna voie acestei stafii nelinistite cu care ajunge sa comunice. Mesajul lui Santis este totusi vag: Pleaca de aici. Multi dintre voi vor muri si copiii incearca sa inteleaga de unde va veni pericolul. Secretele adultilor arunca o umbra amenintatoare asupra lumii lor, iar tensiunile care se acumuleaza ziua capata intensitati sinistre in timpul noptii.

Loading...
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading...

Alte Filme Online Subtitrate

Loading...