Filme Online 2016 Gratis Subtitrate in Română HD – Colecția ta de Filme Noi Alese

Freedomland – Tărâmul libertății (2006) Online Subtitrat in Romana

DramaThriller

IMDB: /10 votes

Report error

Vizioneaza Freedomland – Tărâmul libertății (2006) Online Subtitrat in Romana HD Gratis pe site.

„Taramul libertatii” incepe tarziu, in noapte, intr-o suburbie a clasei muncitoare din New Jersey.
O femeie plina de sange intra, muta de frica si in stare de soc, in camera de urgenta Centrului Medical Dempsy.
Tratata de medici si scoasa din starea de soc si de isterie, Brenda Martin articuleaza in fata detectivului de politie Lorenzo Council o poveste deloc placuta. Se pare ca femeia a fost victima unui atac petrecut intr-o zona izolata, nedezvoltata, ce desparte zona urbana in constructie a lui Dempsy de centura orasului Gannon, in care locuieste ea. in declaratia data in fata politiei, Shannon sustine ca a fost fortata de catre un barbat de culoare sa iasa din masina, dar din interogatoriul la care o supune politistul Council (si el tot negru), lucrurile nu par foarte clare si, in niciun caz, complete. Dupa cateva ore de discutii si chestionari, Brenda vine cu o informatie socanta: pe bancheta din spatele masinii furate se afla, dormind, Cody, fiul ei in varsta de patru ani.
Condusi de activistul Karen Collucci, membrii comunitatilor din Dempsy si Gannon se unesc in cautarea copilului disparut, dar investigatia oamenilor legii arata ca pretinsa rapire pusa la cale de un barbat din afara orasului este de fapt doar suprafata unor tensiuni rasiale vechi si adanci dintre cele doua orase.
Freedomland functioneaza ca un labirint narativ in care personajul care echilibreaza starea de fapt e politistul Council, un detectiv veteran care reuseste sa tina la distanta cele doua parti beligerante (albii si negrii), suficient timp incat sa poata rezolva misterul.

Loading...
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading...

Alte Filme Online Subtitrate

Loading...