Filme Online 2016 Gratis Subtitrate in Română HD – Colecția ta de Filme Noi Alese

Kung Fu Hustle – Kung Fu la grămadă (2004) Film Online Subtitrat in Romana

ActiuneComedie

IMDB: /10 votes

Report error

Vizioneaza Kung Fu Hustle – Kung Fu la grămadă (2004) Film Online Subtitrat in Romana HD Gratis pe site.

Starul de succes al comediilor asiatice Stephen Chow revine cu filmul Kung Fu Hustle, al doilea mare succes după comedia din 2001 Shaolin Soccer, care a depășit recordurile de box office din zonă, devenind comedia de acțiune cu cele mai mari încasări brute din istoria Hong Kong-ului.

Columbia Pictures Film Production Asia, filiala de producție asiatică a lui Sony Pictures Entertainment și Beijing Film Studio al China Film Group Corporation se mândresc să fie parteneri cu compania lui Chow, fondată în Hong Kong, The Star Overseas Ltd., la realizarea filmului Kung Fu Hustle. Filmul marchează prima colaborare a lui Chow cu un studio de la Hollywood.

Pentru realizarea filmului, Stephen Chow a strâns în jurul sau o distribuție și o echipa de producție de mare clasă, care îl include și pe legendarul coregraf al filmelor de acțiune, Yuen Wo Ping. Muncă lui Yuen la filmele Crouching Dragon, Hidden Dragon și The Matrix au ridicat pe culmi standardul pentru secvențele de acțiune care îți taie respirația.

Loading...
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading...

Alte Filme Online Subtitrate

Loading...