UA-83580911-3
Filme Online 2017 Gratis Subtitrate in Română HD – Colectia ta de Filme Noi Alese

Matilda (1996) Online Subtitrat in Romana

Matilda    

PG 102 min ComedieFamilieFantezieFilme Vechi

6.8
IMDB: 6.8/10 91,250 Voturi

, , ,

3 wins & 7 nominations.

USA

Report error

Vizioneaza Filmul Matilda (1996) Online Subtitrat in Romana Gratis HD pe zFilmeOnline.

Inspirat din romanul clasic pentru copii al lui Roald Dahl, filmul prezintă povestea Matildei, o copilă care își face loc în lume prin forța caracterului, prin curaj și printr-o teribilă ușurință de a pune la cale șotii.
Matilda (Mara Wilson) este o fetiță adorabilă și dulce care nu are nimic în comun nici cu părinții care i-au dat viață, nici cu fratele ei. Spre deosebire de doamna și domnul Wormwood (Rhea Perlman și Danny de Vito), Matilda este extrem de bună și de inteligentă, nerăbdătoare să meargă la școală și să învețe cât mai multe lucruri. Din nefericire, părinții ei o trimit la o școală condusă de o directoare malefică pe care fetița nu o poate suferi.
În încercarea de a se apăra de răutatea părinților și a directoarei teroriste, fetița capătă puteri peciale fiind în stare, la un singur gând, să distrugă ce vrea ea și să creeze diverse ființe care să o ajute.
Fascinată de noile ei puteri, Matilda face tot posibilul să o izgonească din școală pe directoare și să-și îmbuneze părinții.

Matilda (1996) Online Subtitrat in Romana
Matilda (1996) Online Subtitrat in Romana
Matilda (1996) Online Subtitrat in Romana
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filme Online Subtitrate