Filme Online 2016 Gratis Subtitrate in Română HD – Colecția ta de Filme Noi Alese

Meet the Fockers – Doi cuscri de coșmar (2004) Film Online Subtitrat in Romana

Comedie

IMDB: /10 votes

Report error

Vizioneaza Meet the Fockers – Doi cuscri de coșmar (2004) Film Online Subtitrat in Romana HD Gratis pe site.

Acum 4 ani spectatorii din intreaga lume au fost invitati sa petreaca cu “sora medicala” de sex masculin Greg (de fapt Gaylord) Focker interpretat de Ben Stiller un weekend ce avea ca scop cunosterea viitorilor socri.
Acel weekend de pomina a inclus pierderea bagajului, incendierea curtii si cat pe ce a casei, accidentarea viitoarei cumnate care se pregatea de nunta, vopsirea pisicii si o sedinta cu detectorul de minciuni administrata de viitorul socru, Jack Byrnes (Robert De Niro).
Acest “socru de cosmar” despre care Greg stia ca este un pensionar floricultor se dovedeste a fi un pensionar CIA suspicios si refractar. “Cercul increderii” creat de Jack Byrnes nu il includea si pe Greg la inceput.
Filmul s-a numit Meet the Parents – Un Socru de cosmar la noi iar finalul lasa loc de o continuare, Jack Byrnes spunand ca dupa atatea aventuri cu viitorul ginere nu mai ramanea decat sa-i cunoasca parintii.
Un socru de cosmar a acumulat peste 300 milioane de dolari in toata lumea iar actualul Doi cuscri de cosmar are deja peste 200 milioane de dolari numai in SUA si Canada. Are deasemenea recordul celui mai bun weekend ca incasari intre filmele lansate de Craciun.
Greg a patruns in “cercul increderii” si impreuna cu Pam planifica deja nunta. Mai este un singur amanunt care trebuie si el clarificat – cuscrii trebuie sa se cunoasca intre ei.
Asa ca toata familia Byrnes insotiti de Greg pleaca spre domiciliul familiei Focker situat in Insula Focker – denumita asa chiar de ei.

In urmatoarele 48 de ore cuscrii vor avea ocazia sa se cunoasca si sa se studieze reciproc.

Loading...
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading...

Alte Filme Online Subtitrate

Loading...