Filme Online 2016 Gratis Subtitrate in Română HD – Colecția ta de Filme Noi Alese

Mirrors – Oglinzi malefice (2008) Online Subtitrat in Romana

Horror

IMDB: /10 votes

Report error

Vizioneaza Mirrors – Oglinzi malefice (2008) Online Subtitrat in Romana HD Gratis pe site.

De la regizorul filmului „The Hills Have Eyes” vine OGLINZI MALEFICE, terifianta poveste a unui fost politist frământat care trebuie să-și salveze familia de un rău de neimaginat care folosește oglinzile ca portal ca să intre în casa lor.
Ben Carson (KIEFER SUTHERLAND) a avut parte și de zile mai bune. A trecut aproape un an de când volatilul detectiv a fost suspendat din NYPD pentru împușcarea altui ofițer sub acoperire, un accident care l-a costat nu numai slujba, ci a alimentat alcoolismul și mania, lucru care l-a îndepărtat de soție și copii, ajungând să doarmă pe canapeaua sorei sale, în Queens.
Disperat să-și refacă viața și să reînnoade legătura cu familia, Carson își ia o slujbă ca paznic de noapte la ruinele magazinului universal Mayflower. Ceea ce a fost cândva un simbol al prosperității și grandorii se află acum într-un stadiu de degradare, cufundat în întuneric, ca o epavă ruginită, distrusă de un incendiu uriaș care a devorat numeroase vieți inocente.
În timp ce Carson patrulează printre rămășițele obscure și carbonizate ale magazinului, începe să observe ceva sinistru la oglinzile ornamentale care împodobesc pereții din Mayflower. Reflectate în sticlele gigantice, sunt imagini terifiante ce-l uimesc pe Carson.
În afară de faptul că proiectează imagini oribile din trecut, oglinzile par să manipuleze și realitatea. Când Carson își vede propria reflexie torturată, suferă efectele fizice ale viziunilor sale. Dintr-o dată, fostul polițist frământat se trezește că se lupta cu proprii demoni și cu cei care i-au răpit reflexia, chinuindu-l cu convulsii, sângerări spontane și chiar sufocare.
Sora lui înțelegătoare, dar sceptica, Angela (AMY SMART) respinge aceste bizare „coșmaruri” ca pe o consecință a stresului și vinei resimțite din cauza accidentului, dar soția sa, Amy (PAULA PATTON), examinator medical practic în cadrul NYPD, e mai puțin iertătoare. Comportamentul tot mai haotic al soțului ei o sperie, îndepărtându-i și mai mult familia, și se teme că asta le pune copiii în pericol.
Dar o amenințare și mai mortală se ivește, prinsă în oglinzi și suprafețele reflectorizante care le umplu viața de zi cu zi. În timp ce Carson investighează dispariția misterioasă a unui paznic de la Mayflower și conexiunile posibile cu viziunile sale sângeroase, își dă seama că o forță răuvoitoare din altă lume se folosește de reflexii ca poartă ca să-l terorizeze pe el și familia sa.
Dacă are vreo speranță de a-și salva soția și copiii de la o moarte cumplita, Carson trebuie să dezvăluie cumva adevărul din spatele oglinzilor și s-o convingă pe Amy să-l ajute să lupte împotriva celui mai mare rău cu care s-a confruntat vreodată.

Loading...
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading...

Alte Filme Online Subtitrate

Loading...