Filme Online 2016 Gratis Subtitrate in Română HD – Colecția ta de Filme Noi Alese

Murder by Numbers – Minți Diabolice (2002) Film Online Subtitrat in Romana

CrimaDramaThriller

IMDB: /10 votes

Report error

Vizioneaza Murder by Numbers – Minți Diabolice (2002) Film Online Subtitrat in Romana HD Gratis pe site.

alifornian de coastã, San Benito. SANDRA BULLOCK o interpreteazã pe Cassie Mayweather, detectiv experimentat care se ocupã de omucideri, oarecum ciudat în felul lui, care împreunã cu noul ei partener Sam Kennedy (BEN CHAPLIN) este desemnatã sã se ocupe de acest caz.
Cei doi detectivi îsi fac drum prin hãtisul de probe microscopice, care par sã indice un act întâmplãtor de violentã. Însã Cassie are impresia cã aceastã crimã reprezintã mai mult decât pare a fi în aparentã. Ceva din acest caz îi aminteste de trecutul ei exact într-un moment în care i se cere sã aparã la o audiere într-o problemã mai veche de politie. Aceste evenimente o forteazã pe Cassie sã-si reviziteze trecutul.
Cassie îsi pune tot sufletul în rezolvarea misterului. Ea intentioneazã sã se concentreze pe adunarea si analizarea probelor disponibile si sculpteazã meticulos imaginea unui ucigas pe baza putinelor indicii lãsate în urmã la locul crimei. Noul ei partener Sam este inteligent si nerãbdãtor. Perseverenta si bunãtatea lui completeazã inteligenta ascutitã si seriozitatea lui Cassie. El pare a fi fericit sã aibã un asemenea mentor strãlucit în Cassie si este dispus sã uite de trecutul ei cu ceilalti colegi din politie.

Loading...
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading...

Alte Filme Online Subtitrate

Loading...