Filme Online 2016 Gratis Subtitrate in Română HD – Colecția ta de Filme Noi Alese

One Night Stand – Aventură de-o noapte (1997) Online Subtitrat in Romana

Drama

IMDB: /10 votes

Report error

Vizioneaza One Night Stand – Aventură de-o noapte (1997) Online Subtitrat in Romana HD Gratis pe site.

In aparenta, Max Carlyle (Wesley Snipes) are tot ce-si poate dori un barbat: o casnicie fericita, doi copii sanatosi si o cariera de succes ca director comercial al unui post de televiziune din California. Dar iata ca viata lui se schimba total dupa ce, in timpul unei calatorii de afaceri la New York, el cunoaste o femeie extraordinara. Max are o aventura pasionala si neobisnuita cu Karen (Nastassja Kinski), o femeie extrem de atractiva si seducatoare, dar maritata.
Desi amandoi jura sa uite absolut tot ce s-a intamplat in acea noapte, sotul infidel este chinuit de amintiri. Cand ajunge acasa, el incepe sa se indeparteze de toti cei dragi. Sotia lui, Mimi, (Ming-Na) nu poate intelege noua atitudine a lui Max si nici cauza distantei dintre ei.
Un an mai tarziu, prietenul cel mai bun al lui Max, Charlie (Robert Downey jr.) este internat in spital cu SIDA in ultimul stadiu. Cand Max si Mimi se duc la New York pentru a fi alaturi de Charlie aflat pe patul de moarte, cei doi se intalnesc cu Karen, acum sotia fratelui lui Charlie, Vernon (Kyle MacLachlan

Loading...
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading...

Alte Filme Online Subtitrate

Loading...