Filme Online 2016 Gratis Subtitrate in Română HD – Colecția ta de Filme Noi Alese

Sideways (2004) Online Subtitrat in Romana

AventuraComedieFilme Oscar

IMDB: /10 votes

Report error

Vizioneaza Sideways (2004) Online Subtitrat in Romana HD Gratis pe site.

In cautarea vinului. In cautarea femeilor. In cautarea propriului destin in viata.

Lui Miles (Paul Giamatti), un scriitor fara faima obsedat de vinuri si traumatizat in urma divortului, ii vine ideea sa-l invite pe vechiul sau prieten si coleg de liceu Jack (Thomas Haden Church), un actor de mana a saptea, fara succes, sa viziteze impreuna podgoriile din Santa Ynez Valley, din California, chiar cu o saptamana inainte de nunta lui Jack.

Cei doi formeaza un cuplu deosebit de straniu – Jack este un afemeiat inrait, Miles e un tip etern nefericit si pesimist. Jack vrea sa-si traiasca „ultimele clipe de libertate”, pe Miles il intereseaza doar perfectiunea unei sticle de vin. Jack se multumeste cu un Merlot ieftin; in timp ce Miles tanjeste dupa gustul perfect al unui Pinot. Singurul lucru pe care par sa-l aiba in comun este amestecul de ambitii nerealizate si regretul ca timpul a trecut prea repede peste ei.

Urmandu-si drumul pe coasta californiana, Miles si Jack se lasa „furati” din ce in ce mai tare de degustatul vinurilor si de aventuri cu femeile. Jack se indragosteste lulea de o amfitrioana locala (Sandra Oh) si ameninta ca anuleaza nunta cu logodnica lui. La randul sau, Miles traieste o aventura romantica cu o chelnerita (Virginia Madsen). Astfel, pe masura ce ziua nuntii se apropie, probabilitatea ca Miles si Jack sa se intoarca teferi si nevatamati la Los Angeles scade vazand cu ochii…

Loading...
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading...

Alte Filme Online Subtitrate

Loading...