Filme Online 2018 HD Gratis Subtitrate in Limba Romana – Zfilmeonline.eu

Silent Fall – Dincolo de tacere (1994) Online Subtitrat in Romana

Silent Fall    

R 101 min DramăFilme VechiMisterThriller

5.9
IMDB: 5.9/10 3,035 votes

, , ,

1 nomination.

USA

Report error

Un psiholog de exceptie specializat in tratamentul copiilor autisti renunta la practicarea meseriei, considerand ca poarta o vina de neiertat dupa tragedia suferita de unul dintre micii lui pacienti. Dar e solicitat sa-si incerce iar extraordinara vocatie in cazul unei crime duble, in care martorul principal pare sa fi fost un baietel autist, singurul care ar putea oferi indicii pentru prinderea criminalului.
Jake Rainer ajunsese dintr-un medic de exceptie un om torturat de o greseala din trecut. Odata psiholog de renume, care facuse minuni in tratarea copiilor autisti datorita caldurii sale sufletesti, umorului si a unui adevarat har terapeutic, Jake se retrasese in urma unei tragedii suferite de unul dintre micutii sai pacienti. Vinovatia de care se simtea coplesit ii distrusese nu numai cariera, ci si linistea caminului. Dar e nevoit sa iasa din aceasta inchistare plina de amaraciune cand i se solicita ajutorul in cazul unei crime duble, in care singurii martori ar fi putut fi copiii victimelor: un baietel autist pe nume Tim si sora lui de 18 ani, Syilvie, si ea suferind de grave tulburari emotionale. Cum eforturile psihologilor nu dadeau nici un rezultat, Jake e convins sa-si incerce pentru o ultima data extraordinarul sau har: acela de a reusi sa comunice cu copii cu care ceilalti nu pot stabili nici un contact. Dar pe masura ce intre Jake si Tim se infiripa o comunicare, misterul se adanceste si mai tare, impingandu-i pe amandoi pe teren minat… Dincolo de tacere e un film in care suspansul si dramele interioare se intrepatrund, conducand spectatorul pe taramul misterios al autismului.

Loading...
Silent Fall – Dincolo de tacere (1994) Online Subtitrat in Romana
Silent Fall – Dincolo de tacere (1994) Online Subtitrat in Romana
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Daca gasiti vreun player sters sau care nu funcioneaza va rugam lasati un comenariu pentru a fi inlocuit cat mai rapid.Va multumim !

Loading...
Loading...

Related movies