Filme Online 2016 Gratis Subtitrate in Română HD – Colecția ta de Filme Noi Alese

Solaris (2002) Film Online Subtitrat in Romana

ActiuneAventuraSF

IMDB: /10 votes

Report error

Vizioneaza Solaris (2002) Film Online Subtitrat in Romana HD Gratis pe site.

SOLARIS este o poveste de dragoste plasatã într-un cadru science-fiction, care se desfãsoarã cândva, într-un timp neprecizat din viitor. Dr. Chris Kelvin (George Clooney) este trimis sã investigheze cauzele comportamentului straniu al unui mic grup de oameni de stiintã, aflati la bordul statiei spatiale Prometheus.

Kelvin porneste în acestã cãlãtorie la cererea de ajutor a prietenului sãu Gibarian (Ulrich Tukur), comandantul misiunii de pe Prometheus. Ajuns acolo, Kelvin este socat de ce gãseste: Gibarian s-a sinucis, iar cei doi oameni de stiintã rãmasi prezintã semne de paranoia, datoritã stresului provocat de rezultatele cercetãrilor fãcute de ei asupra planetei Solaris.

Kelvin este prins în misterul acelei lumi stranii. Pe de altã parte, Solaris este o a doua sansã pentru el – aceea de a schimba deznodãmântul relatiei sale cu sotia sa Rheya (Natascha McElhone), a cãrei moarte, cu câtiva ani în urmã, continua sã îl chinuie si sã-i provoace sentimente de vinovãtie. Dar este oare posibil sã schimbãm trecutul ? Sau suntem condamnati sã repetãm aceleasi greseli ?

Loading...
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading...

Alte Filme Online Subtitrate

Loading...