Filme Online 2016 Gratis Subtitrate in Romana – Filme Online HD,Filme Noi

Stolen – Jaf contra cronometru (2012) Online Subtitrat in Romana

ActiuneThriller

IMDB: /10 votes

Report error

Vizioneaza Stolen – Jaf contra cronometru (2012) Online Subtitrat in Romana HD Gratis pe site.

Filmul urmărește aventurile lui Will Montgomery (interpretat de Nicolas Cage), un maestru al hoțiilor, condamnat la opt ani de închisoare, după ce fusese tras pe sfoară într-un jaf care nu decursese conform planului. Odată eliberat, el este gata să lase în urmă trecutul criminal și să-și refacă relația cu fiica sa, Alison Loeb (interpretată de Sami Gayle).

Foștii complici ai lui Montgomery precum și agentul FBI Tim Harlend (interpretat de Danny Huston), sunt convinși că prada – acțiuni în valoare de 10 milioane de dolari – a fost ascunsă de Montgomery, înainte de a fi condamnat. Ca să pună mâna pe acțiunile furate, vechiul său partener de jafuri, Vincent (interpretat de Josh Lucas), o răpește pe Alison, răscumpărarea fiind cele zece milioane. În ziua de Mardi Gras, el o ascunde pe fetiță în portbagajul izolat fonic al unui taxi, un loc unde fata este aproape imposibil de găsit.

Montgomery are la dispoziție o singură zi pentru a plăti răscumpărarea de 10 milioane, deși banii nu sunt în posesia sa, în ciuda a ceea ce cred Vincent și agentul FBI. În consecință, Montgomery are o singură opțiune: să se încreadă în instinctele sale și să se alieze din nou cu un alt fost complice: frumoasa, inteligenta și atrăgătoarea Riley Jeffers (interpretată de Malin Akerman). Împreună, cei doi trebuie să plănuiască un nou jaf, pentru ca Montgomery să-și recupereze fiica… Până nu e prea târziu!

Loading...
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading...

Alte Filme Online Subtitrate

Loading...