Filme Online 2016 Gratis Subtitrate in Română HD – Colecția ta de Filme Noi Alese

Street Kings – Stapanii strazilor (2008) Online Subtitrat in Romana

ActiuneCrimaDramaThriller

IMDB: /10 votes

Report error

Vizioneaza Street Kings – Stapanii strazilor (2008) Online Subtitrat in Romana HD Gratis pe site.

Pentru apreciatul romancier James Ellroy, exterioarele însorite din Los Angeles nu vor fi niciodată suficiente pentru a face lumină în părțile cele mai întunecate ale orașului. În Orașul Îngerilor, codurile morale după care trebuie să ne călăuzim sunt dificil de urmat – mai ales de către cei care vor să ne facă rău și de către cei hotărâți să ne apere.

În STĂPÂNII STRĂZILOR, David Ayer, un fiu al orașului Los Angeles, își îndreaptă camera de filmat către străzi care nu seamănă cu cele din cărțile poștale ilustrate, el concentrându-se asupra unui oraș al contradicțiilor, ale căror consecințe sunt, de multe ori, tragice.

Keanu Reeves joacă rolul principal, acela al lui Tom Ludlow, un polițist cu experiență care își reface cu greu viața după moartea soției sale. Când dovezile sugerează că a luat parte la execuția unui coleg polițist, el este silit să înfrunte tradițiile polițienești pe care le-a respectat pe parcursul întregii sale cariere. Hotărât să nu se de bătut el reușește să facă dreptate și să nu se lase influențat de cei din jur.

Loading...
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading...

Alte Filme Online Subtitrate

Loading...