Filme Online 2016 Gratis Subtitrate in Română HD – Colecția ta de Filme Noi Alese

Terminator 3: Rise of the Machines (2003) Online Subtitrat in Romana

ActiuneSF

IMDB: /10 votes

Report error

Vizioneaza Terminator 3: Rise of the Machines (2003) Online Subtitrat in Romana HD Gratis pe site.

Au trecut 10 ani de când John Connor (NICK STAHL) a ajutat la prevenirea Zilei Judecății – ziua în care extrem de dezvoltata rețea de mașini a lui Skynet avea să devină conștientă și să distrugă omenirea. Dar 29 august 1997 a venit și a trecut fără incidente, în ciuda celor 2 atentate ale lui Skynet asupra lui Connor și a războiului purtat de omenire.

Acum, Connor trăiește la limită, fără casă, fără cărți de credit, fără telefon și fără o slujbă. Nu există niciun document care să ateste existența lui. Nicio urmă care să poată fi depistată de Skynet. Până când…
…din umbra viitorului apare T-X (KRISTANNA LOKEN), cel mai sofisticat cyborg ucigaș, creat până acum de Skynet. Trimisă înapoi în timp pentru a termina ceea ce începuse predecesorul ei, T-1000, această mașină este tot atât de nestăpânită precum este de frumoasă masca sa umană. Ea este mult mai puternică, periculoasă și distructivă decât orice alt Terminator venit înaintea ei.

De data asta, însă, Connor nu mai este singura țintă pe lista Skynetului, medicul veterinar Kate Brewster (CLAIRE DANES) își va vedea trecutul îndepărtat și prezentul promițător intrând în coliziune cu un viitor inimaginabil, dar numai dacă va scăpa din mâinile lui T-X.

Loading...
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading...

Alte Filme Online Subtitrate

Loading...