Filme Online 2016 Gratis Subtitrate in Romana – Filme Online HD,Filme Noi

The Bourne Legacy – Moștenirea lui Bourne (2012) Film Online Subtitrat in Romana

ActiuneAventuraThriller

IMDB: /10 votes

Report error

Vizioneaza The Bourne Legacy – Moștenirea lui Bourne (2012) Film Online Subtitrat in Romana HD Gratis pe site.

Arhitectul poveștii din spatele seriei Bourne, Tony Gilroy, preia regia următorului capitol din franciza de spionaj care a avut un succes enorm și a strâns încasări de aproape 1 miliard de dolari pe plan internațional: MOȘTENIREA LUI BOURNE. Scenaristul-regizor dezvoltă universul creat de scriitorul Robert Ludlum cu o poveste originală care ne face cunoștință cu un nou erou (Jeremy Renner), a cărui supraviețuire este pusă în pericol de evenimentele din primele trei filme din serie.

În MOȘTENIREA LUI BOURNE, lui Jeremy Renner i se alătură nou-veniții Rachel Weisz, Edward Norton, Stacy Keach și Oscar Isaac, în timp ce veteranii francizei, Albert Finney, Joan Allen, David Strathairn și Scott Glenn își reiau rolurile din primele trei filme ale seriei.

Cu doisprezece ani în urmă publicul din toată lumea a făcut cunoștință cu Bourne, când a fost scos inconștient din apele Mediteranei. De-a lungul a trei filme spectatorii au urmărit aventurile lui și i-au descoperit identitatea. I-au văzut pe supervizorii lui de la CIA punând în mișcare o vânătoare de oameni impresionantă. Au aflat despre programul Treadstone și despre abilitățile speciale ale lui Bourne, iar la finalul trilogiei au avut impresia că povestea era terminată. MOȘTENIREA LUI BOURNE trage cortina pentru a dezvălui o intrigă și mai sumbră în care un nou erou trebuie să se lupte pentru a rămâne în viață când programul lui devine brusc o amenințare scăpată de sub control.

Loading...
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading...

Alte Filme Online Subtitrate

Loading...