Filme Online 2016 Gratis Subtitrate in Română HD – Colecția ta de Filme Noi Alese

The Brass Teapot – Minunea dragostei (2012) Film Online Subtitrat in Romana

ComedieFantezieThriller

IMDB: /10 votes

Report error

Vizioneaza The Brass Teapot – Minunea dragostei (2012) Film Online Subtitrat in Romana HD Gratis pe site.

John și Alice sunt doi tineri căsătoriți, foarte îndrăgostiți unul de celălalt, care locuiesc într-un orășel nord-american și sunt tot timpul în criză de bani. În perioada liceului, Alice a fost votată ca fiind eleva cu cele mai mari șanse de a reuși în viață, dar acum abia este capabilă să trăiască de pe o zi pe alta și să pună o farfurie cu mâncare pe masă, în vreme ce alți prieteni și foști colegi se bucură de succes în cariere și nu duc lipsă de nimic.

Nevroticul ei soț John, care suferă de tot felul de fobii, nu vrea decât să facă rost de bani pentru a-și achita facturile restante. După ce sunt implicați într-un accident de automobil, Alice intră într-un magazin de antichități situat pe marginea drumului și este irezistibil atrasă de un ceainic pe care decide să îl fure, în scurtă vreme dându-și seama că obiectul are puteri magice și produce bani ori de câte ori o persoană simte durere fizică sau emoțională.

Încântați de extraordinara sursă de bani nemunciți, John și Alice încep să inventeze moduri de a se răni singuri, unul pe celălalt sau alți oameni. Pe măsură ce suferința atinge un prag nepermis de înalt, cei doi soți conștientizează faptul că au alunecat prea mult pe această pantă periculoasă.

Loading...
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading...

Alte Filme Online Subtitrate

Loading...