Filme Online 2016 Gratis Subtitrate in Română HD – Colecția ta de Filme Noi Alese

The Medallion – Medalionul (2003) Film Online Subtitrat in Romana

ActiuneComedie

IMDB: /10 votes

Report error

Vizioneaza The Medallion – Medalionul (2003) Film Online Subtitrat in Romana HD Gratis pe site.

Combinând măiestria în arte marțiale a lui Jackie Chan cu efecte speciale de înaltă clasă, Medalionul este un film de acțiune, dar și o comedie unde alături de super-eroul Chan apar și alte vedete internaționale precum Claire Forlani, Lee Evans și Julian Sands.
Jackie Chan este Eddie Young, un destoinic polițist din Hong Kong, gata-gata să-și piardă viața într-un accident, în timpul unei acțiuni periculoase legate de un medalion miraculos.
Aventura lui Eddie începe la Hong Kong în cadrul unei acțiuni conduse de un agent irlandez super-activ, Arthur Watson (Lee Evans), pentru arestarea unui criminal european poreclit Cap de Șarpe (Julian Sands). Pus de pază la locul acțiunii, un templu budhist, privirea lui Eddie este atrasă de o lumină orbitoare. Neputând să rămână pasiv, Eddie se strecoară în templu, după o luptă cu acoliții lui Cap de Șarpe, surpinzându-l pe acesta în momentul în care se pregătea să răpească un copil. Dar nu un copil oarecare, ci depozitarul unui medalion miraculos, sursa luminii orbitoare. Eddie se zbate să salveze copilul, dar Cap de Șarpe scapă, spre disperarea agentului Watson. Reprimit la Interpol, căci este singurul care știe cum arată Cap de Șarpe, Eddie o reîntâlneste pe agenta Nicole, o veche pasiune a sa.

Loading...
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading...

Alte Filme Online Subtitrate

Loading...