Filme Online 2016 Gratis Subtitrate in Română HD – Colecția ta de Filme Noi Alese

The Return of the Living Dead – Întoarcerea morților vii (1985) Online Subtitrat in Romana

ComedieDramaHorror

IMDB: /10 votes

Report error

Vizioneaza The Return of the Living Dead – Întoarcerea morților vii (1985) Online Subtitrat in Romana HD Gratis pe site.

Frank este angajatul unui depozit de materiale medicale și îl instruiește pe un posibil viitor angajat, Freddy, în munca ce trebuie prestată. Pentru a-l impresiona îi povestește despre un caz ciudat: câteva cadavre infestate cu o substanță chimică s-au trezit la viață, dar au fost izolate de către armată în niște containere care, din greșală, au ajuns la depozitul lor și se află în beci. Amândoi coboară și studiază containerele, dar, cu o mișcare greșită, Frank acționează un mecanism care permite ieșirea gazului. Acesta începe să-și manifeste proprietățile: Frank și Freddy cad într-o stare de amețeală, tot ceea ce era ne-viu în depozit revenind viață…

Când Frank și Freddy își revin din amețeală constată schimbările petrecute. Reușesc să taie în bucăți o creatură apărută de nicăieri și merg peste drum, la morga doctorului Kaltenbrunner, pentru a incinera resturile. Acțiunea reușește, dar fumul degajat, udat din plin de ploaie, învăluie cimitirul alăturat. Coșmarul va lua astfel amploare.

Loading...
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading...

Alte Filme Online Subtitrate

Loading...