Filme Online 2016 Gratis Subtitrate in Romana – Filme Online HD,Filme Noi

Traffic (2000) Film Online Subtitrat in Romana

CrimaDramaFilme OscarThriller

IMDB: /10 votes

Report error

Vizioneaza Traffic (2000) Film Online Subtitrat in Romana HD Gratis pe site.

„Trafic” evocă lumea plină de riscuri a traficului de droguri, prin prisma unor povestiri independente, unele având un ton personal, altele fiind pline de întâmplări periculoase.

Polițistul mexican Javier Rodriguez (BENICIO DEL TORO) lucrează în zona frontierei, alături de prietenul său, politistul Manolo Sanchez (JACOB VARGAS), sub comanda generalului Salazar (Tomas Milian), conducătorul luptei împotriva drogurilor din Mexic. Confruntat cu tentația banilor și a puterii, Javier rezistă, dar se va găsi într-o poziție dificilă, el și Manolo fiind prinși într-o plasă a corupției care va duce la o situație nefericită.

În S.U.A., judecătorul Robert Wakefield (MICHAEL DOUGLAS) este numit de către președinte șeful departamentului care se ocupa de lupta împotriva drogurilor. Wakefield adună informații pregătindu-se pentru a conduce această luptă și încearcă să încheie un parteneriat cu Mexicul. Dar între timp, Wakefield și soția sa trebuie să se confrunte cu o problemă mult mai dificilă, chiar fiica lor ajungând să fie dependentă de droguri.

Loading...
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading...

Alte Filme Online Subtitrate

Loading...