Filme Online 2016 Gratis Subtitrate in Română HD – Colecția ta de Filme Noi Alese

Underworld: Evolution – Lumea de dincolo 2: Evolutia (2006) Film Online Subtitrat

ActiuneHorrorThriller

IMDB: /10 votes

Report error

Vizioneaza Underworld: Evolution – Lumea de dincolo 2: Evolutia (2006) Film Online Subtitrat HD Gratis pe site.

Filmul continua saga razboiului dintre Death Dealers (vampiri) si Lycans-ii (varcolaci). Acum vom afla inceputul razboiului dintre cele doua triburi deoareceSelene (Kate Beckinsale) si Michael (Scott Speedman), hibridul lycan, incearca sa descopere secretele nasterii lor.Noul film este o legenda moderna despre actiune, intrigi si dragoste interzisa, care ii va conduce intr-o lupta pentru a oprirazboaiele deoarece nemuritorii trebuie sa-si primeasca in sfarsit pedeapsa.

Filmul începe din punctul unde se termina „Lumea de Dincolo”: Selene și Michael fug de vampiri. Fiind cea care i-a provocat moartea lui Viktor, Selene nu mai poate spera decât să îl înduplece pe ultimul bătrân rămas, Marcus. Dar Marcus s-a trezit deja și a devenit o făptură mult mai puternică decât înainte. Acum, singurul lui țel este să îl trezească și pe fratele său Lycan, William, eliberându-l din închisoarea sa eternă. Nu a mai rămas prea mult timp, iar Selene și Michael trebuie să pună cap la cap ultimele indicii, pentru a descifra misterele descendenței lor de sânge și a-l opri pe Marcus înainte să fie prea târziu.

Acest film este o legendă modernă despre acțiune, intrigi și dragoste interzisă, care îi va conduce într-o luptă pentru a opri războaiele, deoarece nemuritorii trebuie să-și primească în sfârșit pedeapsa.

Loading...
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading...

Alte Filme Online Subtitrate

Loading...