Filme Online 2016 Gratis Subtitrate in Română HD – Colecția ta de Filme Noi Alese

World Trade Center (2006) Online Subtitrat in Romana

Drama

IMDB: /10 votes

Report error

Vizioneaza World Trade Center (2006) Online Subtitrat in Romana HD Gratis pe site.

11 septembrie 2001 a fost o zi neobisnuit de calduroasa în New York. Will Jimeno, ofiter al Departamentului Autoritãtii Portuare al Politiei (PAPD), intentiona sã-si ia o zi liberã pentru a se bucura de propriile hobby-uri, dar în ultimul moment a decis cã ar trebui sã meargã la muncã.

Sergentul John McLoughlin, un respectat veteran al Departamentului Autoritãtii Portuare al Politiei, îsi fãcea turul prin oras, o sarcinã zilnicã, de o orã si jumãtate. Ei si colegii lor parcurgeau drumul spre centrul Manhattanului, asa cum fãceau în oricare altã zi. Însã, aceasta nu era o zi ca oricare alta.

Prima echipã PAPD care a rãspuns aplului a mers direct din centrul Manhattanului cãtre World Trade Center. Cinci oameni, printre care McLoughlin si Jimeno, au intrat în cele douã clãdiri si au prinsi sub dãrãmãturile acestora când s-au prãbusit.

În mod miraculos, McLoughlin si Jimeno au supravietuit, dar au fost îngropati si prinsi sub sase metri de dãrãmãturi de ziduri si metal contorsionat. Cu toate cã nu puteau vedea, ei se auzeau, iar în urmãtoarele douãsprezece ore McLoughlin si Jimeno s-au tinut în viatã unul pe celãlalt – vorbind despre familiile lor, despre viata lor profesionalã, despre sperantele, asteptãrile si dezamãgirile lor. Povestea acestor doi oameni este spusã în noul film regizat de Oliver Stone, World Trade Center.

Loading...
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading...

Alte Filme Online Subtitrate

Loading...