Filme Online 2016 Gratis Subtitrate in Română HD – Colecția ta de Filme Noi Alese

Zwartboek – Lista neagră (2006) Online Subtitrat in Romana

DramaRazboiThriller

IMDB: /10 votes

Report error

Vizioneaza Zwartboek – Lista neagră (2006) Online Subtitrat in Romana HD Gratis pe site.

Fiindu-i distrusa ascunzatoarea de catre o bomba ratacita, frumoasa cantareata evreica Rachel Stein se decide, alaturi de alti evrei, sa traverseze Biesbosch pana in sud, intr-o zona a Olandei deja eliberata. Cu toate acestea, barca lor este interceptata de o patrula germana si toti refugiatii sunt ucisi. Numai Rachel supravietuieste.

Ea se alatura rezistentei sun numele de Ellis de Vries, se imprieteneste cu ofiterul german al SD, Müntze. El este foarte interesat de persoana ei, oferindu-i un loc de munca. Intre timp, rezistenta incropeste un plan pentru a elibera un grup de luptatori partizani ce fusesera luati captivi, toate acestea cu ajutorul lui Ellis. Planul este tradat si se sfarseste jalnic. Atat Rezistenta, cat si germanii o acuza pe ea. Este nevoita, inca o data, sa se ascunda, alaturi de Müntze. impreuna asteapta sfarsitul razboiului.

Eliberarea nu ii aduce libertatea lui Ellis; nici chiar atunci cand reuseste sa il expuna pe adevaratul tradator. „Fiecare supravietuitor are o urma de vina”.

Lista neagra este un thriller de actiune, inspirat din fapte reale. Gerard Soeteman si regizorul Paul Verhoeven au lucrat 20 de ani la scenariul pentru acest film, marcand intoarcerea lui Verhoeven in Olanda. Actorii principali ai acestei co-productii europene, in mare parte prezentata in olandeza, putin in germana, engleza si ebraica, sunt Carice van Houten, Sebastian Koch, Thom Hoffman, Halina Reijn, Christian Berkel si Waldemar Kobus. Alte roluri mai sunt interpretate de catre Michiel Huisman, Derek de Lint, Peter Blok, Dolf de Vries and Diana Dobbelman, printer altii.

Loading...
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading...

Alte Filme Online Subtitrate

Loading...