Filme Online 2018 HD Gratis Subtitrate in Limba Romana – Zfilmeonline.eu

I Can Only Imagine (2018) Online Subtitrat

I Can Only Imagine    

PG 110 min DramăFamilieFilme 2018Muzical

7.6
IMDB: 7.6/10 4,475 votes

,

, , , , , , , , ,

N/A

USA

Report error

Bart Millard este solistul vocal al unei trupe de muzică religioasă, care susţine că a scris melodia ce dă titlul filmului în 10 minute, melodie ce i-a schimbat viaţa, după cum susţine el. Bart a avut o copilărie nefericită alături de un tată abuziv, Arthur, preocupat mai mult de barba sa decât de înclinaţia fiului său către muzica. Pentru a-i fi pe plac, Bart aspiră la o carieră în fotbal, dar un accident îl îndepărtează din arenă pentru totdeauna. Când mai târziu o profesoară îl aude accidental cântând, îl distribuie în rolul principal din producţia şcolară „Oklahoma,” spunându-i că are un dar pe care trebuie să şi-l cultive. După absolvirea liceului, Bart porneşte la drum cu trupa sa, ocazie cu care Bart întâlneşte un manager care-l sfătuieşte să-şi folosească durerea emoţională ca inspiraţie pentru cântecele sale.

Loading...
I Can Only Imagine (2018) Online Subtitrat
I Can Only Imagine (2018) Online Subtitrat
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 Comment

  1. Bogdan Music spune:

    Deosebit, am plans tot filmul aproape chiar si inainte sa inceapa deja plangeam, parca simteam ca ceva ma va lovi profund, chiar daca nu ma omorat prea tare melodia, dar povestea cu siguranta da, m-am regasit in ea. Si tata lui Bart parea un om rau, dar se vedea ca el suferea mai mult decat oricine si in cele din urma a incercat sa se schimbe si sa indrepte oarecum lucrurile fiindca ia parut rau pt ce a facut si nu poti sa nu ierti atunci. Insa nu stiu daca iertarea e valabila si pt cei care NU le pare rau de greselile lor…hmm sa ierti un om care te uraste ….pare cam ciudat infine , nota 10.

Loading...
Loading...

Daca gasiti vreun player sters sau care nu funcioneaza va rugam lasati un comenariu pentru a fi inlocuit cat mai rapid.Va multumim !

Related movies