Filme Online 2018 HD Gratis Subtitrate in Limba Romana – Zfilmeonline.eu

Lone Star (1996) Online Subtitrat in Romana

Lone Star    

R 135 min CrimăDramăFilme OscarFilme VechiMister

7.6
IMDB: 7.6/10 23,578 votes

, , ,

Nominated for 1 Oscar. Another 15 wins & 16 nominations.

USA

Report error

Una dintre cele mai percutante drame ale ultimilor zece ani, Lone Star este povestea unui secret sangeros care n-ar fi trebuit aflat niciodata. Un orasel din Texas pe care doar Rio Grande il desparte de granita cu Mexicul devine scena unei anchete politienesti cu profunde implicatii pentru comunitate, dupa ce seriful local descopera un schelet in desert. Dezgroparea osemintelor va antrena ca intr-un joc de domino iesirea la iveala a tot felul de lucruri nebanuite. In cele din urma, personajele incep sa realizeze ca legenda locului lor a fost construita pe minciuna si crima. Cu patruzeci de ani in urma a avut loc o teribila confruntare intre doi serifi soldat cu moartea celui care ii terorizase ani de zile pe cei pe care trebuia sa ii apere. Descoperirea scheletului va duce la deschiderea unei anchete care va tulbura atmosfera linistita a oraselului si va trezi vechi resentimente.
Personajele prin care este spusa povestea sunt seriful Sam Deeds (Chris Cooper), o invatatoare de origine mexicana Pilar Cruz (Elizabeth Pena) si ofiterul afro-american (Joe Morton). Prin amintirile lor se desfasoara de-a lungul mai multor generatii o drama personala, dar si istorica.

Loading...
Lone Star (1996) Online Subtitrat in Romana
Lone Star (1996) Online Subtitrat in Romana
Lone Star (1996) Online Subtitrat in Romana
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading...
Loading...

Daca gasiti vreun player sters sau care nu funcioneaza va rugam lasati un comenariu pentru a fi inlocuit cat mai rapid.Va multumim !

Related movies