Filme Online 2018 HD Gratis Subtitrate in Limba Romana – Zfilmeonline.eu

Pete, mascota liceului dublat in romana

Animaţie

IMDB: /10 votes

Report error

 

Pete, mascota liceuluionline dublat in romana. Filmul disney Pete, mascota liceului poate fi vazut aici gratuit integral.


Descriere: Un adolescent “zero” devine un erou de liceu, după ce ajunge în secret mascota scolii, la ordinul celui mai bun prieten. Incapabil de a continua traditia familiei de a fi mascota liceului datorită faptului că el este alergic la costum, adolescentul Cleatus Poole (Mitchel Musso) il recrutează linistit pe cel mai bun prieten al lui, Pete (Jason Dolley) pentru un loc de muncă. Fără tragere de inimă, Pete Dons isi ia costumul de pui și se duce la locul de muncă. La început, Pete, timid, nu este sigur că el poate indeplini sarcina, dar reuseste sa faca publicul sa aplaude. Anonimatul costumului de pui permite ca Pete sa dea drumul la nesiguranțele sale – și, ca rezultat, o personalitate cu totul noua începe să apară. Problema este, odata ajuns din nou în sala de clasă, chiar nimeni nu știe numele lui. Acum, ca studenții se unesc in jurul lui Cleatis, incep sa presupuna că el este mascota, Pete trebuie să decidă,dacă este în cele din urmă timpul pentru a descoperi adevărul, sau să isi pastreze ciocul inchis.

Loading...
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Daca gasiti vreun player sters sau care nu funcioneaza va rugam lasati un comenariu pentru a fi inlocuit cat mai rapid.Va multumim !

Loading...
Loading...

Related movies