Filme Online 2018 HD Gratis Subtitrate in Limba Romana – Zfilmeonline.eu

Poseidon (2006) Online Subtitrat in Romana

Poseidon    

PG-13 98 min ActiuneAventuraDramăFilme OscarThriller

5.6
IMDB: 5.6/10 83,465 votes

, , ,

Nominated for 1 Oscar. Another 6 nominations.

USA

Report error

Poseidon este un remake al filmului de aventuri din 1972, The Poseidon Adventure.
Este Anul Nou, iar festivitățile au început la bordul luxosului vas de croazieră Poseidon, aflat în Atlanticul de Nord. Unul dintre cele mai bune vase de genul său, Poseidon are mai mult de 20 de etaje înălțime, adăpostește peste 800 de camere și 13 punți pentru pasageri. În seara aceasta, mulți dintre invitații vasului s-au strâns pentru a întâmpina Anul Nou în mare stil, în magnifica sală de bal. Ei ridică paharele în timp ce căpitanul Bradford ține un discurs și trupa de muzică interpretează o versiune a cântecului „Auld Lang Syne.”
Între timp, pe punte, ofițerul șef simte că ceva nu este în ordine. Scrutând orizontul el observă un val uriaș; un perete de apă cu o înălțime de peste 45 metri, care se îndreptă spre ei. El încearcă să conducă vasul din calea impactului maxim, dar este prea târziu.
Valul lovește cu o putere colosală, înclinând vasul foarte tare, înainte de a se întoarce complet pe partea cealaltă. Pasagerii și echipajul sunt aruncați afară, striviți de dărâmături sau înghițiți de apă pe măsură ce apele intră prin ferestrele sparte. Pentru a amplifica colapsul, conductele de gaz iau foc, firele de curent se scurt-circuiteaza, iar lumina se oprește, lăsând mari secțiunii ale vasului în întuneric și haos.Ca rezultat al acestui dezastru, câteva sute de supraviețuitori se înghesuie în încă intacta sală de bal, care acum se află deasupra linie de plutire. Ei trebuie să stea împreună, susține căpitanul și să aștepte să vină ajutoare.

Loading...
Poseidon (2006) Online Subtitrat in Romana
Poseidon (2006) Online Subtitrat in Romana
Poseidon (2006) Online Subtitrat in Romana
Poseidon (2006) Online Subtitrat in Romana
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Daca gasiti vreun player sters sau care nu funcioneaza va rugam lasati un comenariu pentru a fi inlocuit cat mai rapid.Va multumim !

Loading...
Loading...

Related movies