Filme Online 2018 HD Gratis Subtitrate in Limba Romana – Zfilmeonline.eu

Someone Like You – Jocurile seducției (2001) Online Subtitrat in Romana

Someone Like You...    

PG-13 97 min ComedieRomantic

6.1
IMDB: 6.1/10 20,035 votes

, , ,

N/A

USA

Report error

Jane Goodale (Ashley Judd) este o tanaara new-york-eza hotarata sa reuseasca atat in cariera, cat si in viata personala. Atunci cand fermecatorul Ray Brown (Greg Kinnear), noul producator executiv al talk show-ului pentru care lucra incepe sa o curteze, Jane este in al noulea cer. In scurt timp, el ii rosteste la ureche cele doua cuvinte magice si noul cuplu de indragostiti este gata sa se mute impreuna.
Dar… absolut pe neasteptate si aparent inexplicabil, Ray da inapoi de la aceasta hotarare comuna si renunta la dragostea lor de curand marturisita. Parasita si deznadajduita, Jane incepe sa caute cu disperare o explicatie a comportamentului lui, pe care o gaseste in lumea animala. Ca urmare, se dedica studiului ritualurilor de imperechere ale suratelor noastre necuvantatoare.
Deoarece renuntase la apartamentul sau in vederea mutarii impreuna cu Ray, Jane se vede pusa in situatia de a-si cauta o locuinta. Colegul sau de serviciu Eddie Alden (Hugh Jackman), un afemeiat prin definitie, se ofera sa-si imparta apartamentul cu ea. Astfel, Jane gaseste nu numai un pat in care sa doarma, ci si un exemplar masculin pentru studiul sau.
Jane ii impartaseste observatiile prietenei sale Liz (Marisa Tomei), singura ca si ea, redactor la o revista pentru barbati. Liz o convinge pe Jane sa scrie in paginile revistei un editorial despre sex, sub pseudonim. Editorialul face senzatie si este foarte apreciat si Jane devine cea mai populara femeie din tara.
Insa, in ciuda incercarilor disperate de a demonta mitul iubirii, pe masura ce relatia ei cu Edie avanseza, Jane trebuie sa recunoasca ca sufletul uman – chiar si cel masculin – este mult mai complicat decat orice instinct.

Loading...
Someone Like You – Jocurile seducției (2001) Online Subtitrat in Romana
Someone Like You – Jocurile seducției (2001) Online Subtitrat in Romana
Someone Like You – Jocurile seducției (2001) Online Subtitrat in Romana
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading...
Loading...

Daca gasiti vreun player sters sau care nu funcioneaza va rugam lasati un comenariu pentru a fi inlocuit cat mai rapid.Va multumim !

Related movies