Filme Online 2018 HD Gratis Subtitrate in Limba Romana – Zfilmeonline.eu

Truth or Dare (2012) Online Subtitrat in Romana

Truth or Die    

NOT RATED 96 min HorrorMisterThriller

5.6
IMDB: 5.6/10 6,671 votes

, , ,

N/A

UK

Report error

Filmul prezintă experiența prin care trec patru tineri. Chris, Paul, Gemma și Eleanor sunt “sarea și piperul” tuturor petrecerilor la care participă, numai că una dintre petreceri are un efect distractiv pentru unii și unul destul de destructiv pentru alții.
Așa se face că, forțat la jocul “adevăr sau provocare”, Felix își destăinuie public sentimentele pe care le nutrește pentru Gemma. Acest lucru nu este pe placul lui Chris, prietenul Gemmei și acesta, simțindu-se lovit în amorul propriu, îi acordă o corecție timidului Felix, fapt care duce la ruperea relației dintre Gemma și Chris. Cum timpul le vindecă pe toate, lucrurile par a căpata dimensiuni normale, numai că peste o vreme cei patru sunt invitați la o petrecere onomastică – tocmai petrecerea lui Felix. Cei patru, deși puțin jenați de momentul revederii, sunt totuși bucuroși că vor bea gratis și se vor distra de minune.
Numai că doar acum încep adevăratele surprize pentru eroii noștri. Sunt îndrumați către petrecere în pădure, pe un drum noroios, la o cabană unde nu se întrezărește nici urmă de distracție, cu atât mai puțin a sărbătoritului Felix. Ei bine, acum urmează “petrecerea” care va scoate la iveală lucruri cu adevărat șocante.

Loading...
Truth or Dare (2012) Online Subtitrat in Romana
Truth or Dare (2012) Online Subtitrat in Romana
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading...
Loading...

Daca gasiti vreun player sters sau care nu funcioneaza va rugam lasati un comenariu pentru a fi inlocuit cat mai rapid.Va multumim !

Related movies